Van toen tot nu

Als je bent opgegroeid in een meubelfamilie, dan kan het bloed niet anders kruipen dan dat het nu doet. Gestart als vertegenwoordigers van een bekende Nederlandse fabrikant, hebben we de markt vanaf 1995 verkend. Sindsdien is er een hoop veranderd en hebben wij gezien hoe het anders kan en zijn daarin onze eigen weg geslagen.

We zijn als bedrijf JR Collections begonnen in 2005. We hadden toen in de beginjaren alleen de traditionele Nederlandse fabrikanten en leveranciers. Echte meubelagenten werkzaam in de vertrouwde wereld van toen. Met de traditionele winkelier van toen.

Alleen wij waren nog niet geheel op onze plaats. Wij wilden onze eigen modellen laten maken in Polen. Werken voor de nu welbekende Nederlandse meubelwinkeliers. Eigen modellen voor hen laten maken exclusief soms. Zodoende zijn wij in 2014 begonnen met een eigen logo direct levering naar onze klanten vanuit Polen. Per stuk levering. Dat grootste logo is de fabrikant Agpol uit Gniezno geworden.

Nu 5 jaar werkend op deze manier kunnen wij aan de behoefte van onze klanten voorzien. Wij hebben daar zeer goede contacten gelegd en opgebouwd. Onze zorg voor de Nederlandse winkelier kan een positief karakter krijgen. Agpol is hierdoor een bekende naam geworden bij de bekende Nederlandse meubelwinkelier.

Wij zijn sinds dit voorjaar gevestigd als kantoor te Nijkerk op de Bezembinder 21C. Vanaf Januari 2018 hebben wij de showroom in de Woonindustrie te Nieuwegein. 1e etage naast Topform. De showroom is geopend tijdens de voor en najaarsbeurs. En na  afspraak.